هدايت تحصيلي و انتخاب رشته، همانطور که از اسم آن مشاهده مي کنيم به معناي راهنمايي و مشخص کردن يک مسير براي ادامه تحصيل در رشته هاي مختلف مي باشد تا بر اساس آن دانش آموزان بتوانند بصورت آگاهانه شاخه و رشته تحصيلي خود را انتخاب کنند.
راهنمايي و هدايت تحصيلي دانش آموزان عزيز (هدايت تحصيلي و انتخاب رشته پايه نهم) بايد بر اساس توانايي آنها، علاقه، بازار کار و پيش بيني و آينده نگري انجام خواهد شد و هيچ اجباري براي دانش آموزان به سمت رشته هاي خاص وجود ندارد؛ البته با توجه به شروطي همچون کف نمره براي برخي رشته ها لازم است دانش اموزان به توصيه هاي فرم هاي هدايت تحصيلي دقت کنند.
براي رشتههايي مانند علوم تجربي ، رياضي، علوم انساني، فني وحرفه اي و شاخه کاردانش در گرايشهاي صنعت و کشاورزي، بايد دانش آموز در برخي دروس متناسب با رشته موردنظر ، حداقل نمره تعيين شده را کسب کند وگرنه ثبت نام او در اولويتهاي چهارگانه صورت ميگيرد.
براي مشاوره و راهنمايي چگونه انتخاب رشته کنيم در پايه نهم و شرايط ورود به هر کدام از رشته ها، بازار کار در چهار سال آينده هر کدام از رشته ها، معرفي تمامي رشته ها و تکميل فرم هاي هدايت تحصيلي مي توانيد با شماوران مجرب ما از طريق شماره گيري شماره 9099072943 بدون گرفتن پيش شماره و از طريق تلفن ثابت تماس حاصل نماييد
و چندين سوال ديگر در باب موضوع هدايت تحصيلي باعث مشغولي ذهن دانش آموزان براي انتخاب رشته شده است. در اينجا سعي بر اين داريم به معرفي سايت هدايت تحصيلي پايه نهم بپردازيم و به پاسخ سوالات شما دوستان عزيز را در اين مقاله و مقاله هاي مرتبط بدهيم.
هدف اصلي نظام تعليمي و تربيتي رساندن دانش آموزان به سطحي از تمايزيافتگي است که خود بصورت کاملا آگاهانه و با توجه به استعدادها تواناييها و رغبتهاي خويش و همچنين ظرفيتها و محدوديتهاي محيطي، آزادانه انتخاب کنند و سپس تصميم گيري نهايي کيفي خود را در تعامل سه جانبه ميان خودشان خانواده و مشاور انجام دهند.(هدايت تحصيلي و انتخاب رشته پايه نهم)
سال تحصيلي 97-98 براي هدايت تحصيلي يک سال متفاوتي خواهد بود چون که براساس اطلاعات منتشر شده از لحاظ انتخاب افراد شاهد افزايش ظرفيت هايي که اعلام شده هستيم.
براي هدايت تحصيلي هيچ گونه اجباري وجود ندارد و براي رشته هايي که علاقمندان آن زياد هستند، افزايش ظرفيت وجود خواهد داشت تا اگر دانش آموزي قصد ورود به رشته اي را داشت، به تقاضاي او پاسخ داده شود؛ چراکه با توجه به آمار تعداد کمي از دانش آموزان در رشته تحصيلي مورد علاقه خود مشغول به تحصيل هستند بنابراين سال نهم بايد جدي گرفته شود.
در حال حاضرتعداد افراد فارغ التحصيل بيکار در کل کشور بسيار است و نسبت به هزينه هاي تحصيل انها، بهره برداري لازم صورت نگرفته است لذا ارائه سامانه هدايت تحصيلي راه حل مناسبي براي پيشگيري از مشکلات آتي جوانان و جامعه ميباشد.
بر اساس ضوابط هدايت تحصيلي ابلاغ شده ، کف نمره تعيين شده در دروس تخصصي براي مثال در رشته هاي رياضي و تجربي 14 ميباشد و مبناي کف نمره، مجموع نمرات سه سال هفتم، هشتم و نهم ميباشد که البته نمره سال نهم داراي ضريب 3 و نمره سال هفتم و هشتم داراي ضريب يک هستند.
اهميت نقش مشاور در انتخاب رشته بهترين رشته هاي فني حرفه اي 98 بر اساس شرايط و توانايي هاي داوطلب و رشته مورد علاقه و نيازهاي کنوني جامعه مي تواند در نقش گرفتن آينده هر داوطلب نقش بسزايي داشته باشد، براي مشاوره انتخاب رشته هاي فني حرفه اي و معرفي رشته هاي دانشگاهي فني حرفه اي و بازارکار هر کدام از رشته ها مي توانيد از طريق شماره 9099072943 بدون پيش شماره و از طريق تلفن ثابت تماس حاصل نماييد و يا بر روي لينک هاي زير کليک نماييد:
رشته هاي فني حرفه اي
ليست رشته هاي تجربي با معدل مورد نياز
هدايت تحصيلي و انتخاب رشته دانش آموزان براي ورود به مقطع متوسطه دوم پس از اعلام نتايج امتحانات نهايي و از نيمه دوم تيرماه آغاز ميشود. پس از پايان امتحانات نمرههاي سال هفتم و هشتم هم وارد سامانه ميشود و اولويت هاي دانش آموز تعيين ميشود.
پس از امتحانات خرداد کارنامه کتبي در اواخر خرداد صادر شده و پس از آن کارنامه هدايت تحصيلي در اختيار دانش آموزان قرار مي گيرد و دانش آموزان ميتوانند براي ثبت نام به مدارس متوسطه دوم مراجعه کنند. فرآيند هدايت تحصيلي از 15 تيرماه به بعد آغاز شده و اعلام زمان مراجعه به مدارس براي دريافت فرمهاي هدايت تحصيلي پس از بررسي ظرفيتهاي رشته هاي مربوطه از سوي مناطق مختلف صورت خواهد گرفت.
دو فرم اصلي براي هدايت تحصيلي وجود دارد:
1) فرم توصيه نامه
2) فرم زمانبندي
اين فرمها از 20 تيرماه صادر ميشود و دانشآموزان و خانوادهها ميتوانند از طريق مدارس متوسطه اول نسبت به دريافت آنها اقدام کنند . براي کسب اطلاعات بيشتر و دريافت اين فرم ها (هدايت تحصيلي و انتخاب رشته پايه نهم) بر روي لينک زير کليک کنيد.
مشاهده فرم هاي هدايت تحصيلي
فرآيند ثبتنام در دو هفته انتهايي تير و دو هفته ابتدايي مردادماه صورت ميگيرد و ثبتنام براساس اولويتهاي زمانبندي که به دانشآموز اعلام شده ميباشد و دانشآموز مراجعه کرده و ثبتنام ميکند.
12 اولويت انتخابي براي هر دانش آموز در دستورالعمل جديد وجود خواهد داشت و براي هر دانش آموز با توجه به عملکرد درسي اش در هر رشته چهار فرصت ثبت نام وجود دارد تا بر اساس اولويت خود در آن رشته در دوره دوم متوسطه ثبت نام اش را انجام دهد. عملکرد تحصيلي اعم از نمرات دروس در پايه هاي هفتم، هشتم و نهم مد نظر قرار داده ميشود.
ظرفيت هرمنطقه براي رشتههاي تحصيلي مختلف مشخص شده است و هرفرد با توجه به امتياز و رتبه اي که خود در جريان هدايت تحصيلي کسب کرده است ، وارد رشتهها ميشود.
در شاخه هاي فني و حرفه اي و کار دانش ظرفيت ها 17 درصد است وبرخي هنرستانهاي فني و حرفهاي براي رشتههاي پرطرفدار همه ساله آزمون ورودي برگزار مي کنند واحتمالا براي سال آينده ظرفيت 17 درصدي را به 19 و يا 20 درصد برسانند تا دانش آموزان بيشتري در مراکز فني و حرفهاي ثبت نام و تحصيل کنند.
ظرفيت ها براي پذيرش در رشته هاي گوناگون در مناطق مختلف متفاوت است براي مثال اگر در منطقه اي ظرفيت پذيرش در رشته رياضي 400 نفر باشد ، اين ظرفيت با توجه به عملکرد تحصيلي و داده هاي دانش آموزي بررسي خواهد شد.
براي کسب اطلاعات بيشتر در رابطه با ظرفيت هر کدام از شاخه ها و رشته هاي مختلف بر روي لينک زير کليک کنيد.
معرفي رشته هاي پايه نهم
جهت دريافت اطلاعات و رفع سوالات و ابهامات تحصيلي خود (هدايت تحصيلي و انتخاب رشته پايه نهم) و همچنين برنامه ريزي درسي تيزهوشان و نمونه دولتي در سراسر ايران بدون نياز به گرفتن پيش شماره از طريق تلفن ثابت با شماره تلفن 9099072943 تماس بگيريد تا مشاوران مجرب و آگاه درخت دانش شما را در رفع نيازهاي تحصيلي و ارائه اطلاعات به روز راهنمايي نمايند.
راههاي ارتباطي با مشاوران مجرب درخت دانش
شماره تماس: 9099072943
کانال تلگرام: http://t.me/derakhtedanesh1
اينستاگرام سامانه مشاوره تحصيلي درخت دانش
<?php echo do_shortcode("[breadcrumb]"); ?>
درباره این سایت